"Це – брудний фейк", – Подолін про виявлення у нього коронавірусу

"Це – брудний фейк", – Подолін про виявлення у нього коронавірусу

"Це – брудний фейк", – Подолін про виявлення у нього коронавірусу
.

Сергій Подолін розповів про це у короткому телефонному коментарі Суспільному сьогодні ввечері, коментуючи інформацію з анонімного телеграм-каналу про те, що у нього буцімто підтвердили COVID-19.

– Це брудний фейк, я не розумію, як так можна. Я по роду діяльності маю багато контактів, був у обласній лікарні, зустрічався з колективом. У нас є непогані експрес-тести, от і пройшли ці тести. В мене ж і діти поруч, сім’я. Поки у всіх негативні результати. Я не розумію, як ця інформація взагалі стала відомою, я запрошував для цих процедур спеціальну медичну бригаду. Не здивуюсь, якщо самі медики про це десь "язиками ляпають". Це дуже і дуже неправильно, мені вже сьогодні через цю ситуацію сотні людей зі всієї України дзвонять,сказав Сергій Подолін.

На уточнююче питання, чи буде, крім швидкого тесту, проходити і ПЛР-тестування, то Сергій Подолін відповів, що про це говорити поки рано.

Щодо виходу на роботу, то посадовець нагадав, що заступники голови ОДА наразі працюють вахтовим методом і завтра – не його зміна.

Нагадаємо, заступник голови ОДА Ігор Тимошенко на брифінгу сказав, що на Рівненщині швидкі тести продаються у трьох мережах аптек. Однак робити треба їх у присутності медиків.

Раніше ми також повідомляли, що на Рівненщині інфікувались двоє голів РДА, голова райради та головлікар ЦРЛ.

На початок