Почати власну справу: на що дають гроші жителям Рівненщини через "єРобота"

Почати власну справу: на що дають гроші жителям Рівненщини через "єРобота"

Почати власну справу: на що дають гроші жителям Рівненщини через "єРобота"
. Фото: Суспільне Рівне

На Рівненщині 33 жителі отримають мікрогранти на розвиток власного бізнесу. Про це повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації. За ці гроші підприємці придбають обладнання, сировину і матеріали, а також частково зможуть оплатити оренду.

Максимальна сума на мікрогрант для власної справи сягає майже 250 тисяч гривень. Загальна сума усіх мікрогрантів — до восьми мільйонів гривень. Як йдеться у повідомленні, завдяки цьому вдасться створити майже 60 робочих місць. Загалом на отримання мікрогрантів подалися 262 людини.

Серед жителів Рівненщини є охочі отримати гранти на створення переробних підприємств. Таких, як повідомляють в ОВА, виявилося 34.

"Претенденти мають намір створити та розвивати пасіку, мініпекарню, кафе, цех виготовлення виробів з металу, швейну компанію, магазин запчастин, надавати послуги з опорядження будинків, з перевезень, ветеринарні послуги, з ремонту електросамокатів, деталей для техніки та автомобілів, бухгалтерські та юридичні послуги, розпочати виробництво та продаж косметики, піддонів, виготовлення модульних конструкцій, розширити фермерське господарство", — вказано в інформації.

Читайте також: Шукають лікарів, швачок та водіїв: які вакансії на Рівненщині найбільш актуальні та яку зарплату пропонують

Гранти видають в рамках державної програми "єРобота". Загалом із Рівненщини на неї подали 350 звернень.

Деталі та умови подання заявки — тут. Додаткову інформацію щодо грантів можна отримати на гарячій лінії Центру зайнятості за телефоном +38 096 53 95 359.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Ми у Twitter

На початок