Вторгнення Росії в Україну: ситуація на Запоріжжі. День 161-й

Вторгнення Росії в Україну: ситуація на Запоріжжі. День 161-й

Вторгнення Росії в Україну: ситуація на Запоріжжі. День 161-й
. Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

Вранці 24 лютого Збройні сили Росії розпочали повномасштабний наступ на Україну, обстрілюючи військову та цивільну інфраструктуру, а також житлові будинки. Український спротив триває сто шістдесят першу добу. Суспільне Запоріжжя слідкує за розвитком подій в регіоні.

18:30. На Запорізькому напрямку російські військові обстріляли Залізничне, Малі Щербаки, Кам’янське, Малу Токмачку, Лук’янівське, Нескучне, Полтавку, Ольгівське, Новоандріївку, Новоданилівку, Червоне, Білогір’я. Завдали авіаударів біля Полтавки, повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

11:30. Зранку 3 серпня внаслідок обстрілів російських військових в Оріхівських електромережах знеструмлено ще 465 споживачів. Також на ранок мають місце кілька одиничних відключень: 2 – у Запорізьких районних та 4 – у Запорізьких міських електромережах, повідомляється на сторінці ПАТ "Запоріжжяобленерго".

11:05. Сьогодні вранці російські військові обстріляли приватні будинки та цивільну інфраструктуру села Юльївка Запорізького району, повідомили у ЗОВА.

Вторгнення Росії в Україну: ситуація на Запоріжжі. День 161-й
Наслідки обстрілу села Юльївка. Фото: Запорізька ОВА

10:30. Минулої ночі в Енергодарі місцеві жителі повідомляли про вибухи. За інформацією міського голови Дмитра Орлова, осередки вибухів були в промисловій та рекреаційній зонах. Таку провокацію влаштували окупанти з метою звинуватити ЗСУ в обстрілі міста.

10:05. Сьогодні, 3 серпня, через несприятливі погодні умови виїзд приватного автотранспорту на тимчасово окуповані території із Запоріжжя не відбудеться. Про це поінформували у Запорізькій ОВА.

8:50. Впродовж 2 серпня з тимчасово окупованої території області евакуйовано 1 253 людей, у тому числі 341 дитину. Таку інформацію оприлюднили у Запорізькій ОВА.

8:40. 2 серпня російські збройні сили обстріляли Степногірськ. До поліції надійшло 4 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

8:00. Через низький рівень укомплектованості особовим складом танкового полку резерву, техніка військової частини, що була переміщена на Запорізький напрямок наприкінці травня поточного року, передана для доукомплектування танкових батальйонів, що входять до складу 58 загальновійськової армії Південного військового округу, повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Читайте також: Вторгнення Росії в Україну: ситуація на Запоріжжі. День 160-й

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок