На Рівненщині чоловік побив військового, який прийшов вручати повістку

На Рівненщині чоловік побив військового, який прийшов вручати повістку

На Рівненщині чоловік побив військового, який прийшов вручати повістку
. Фото: pixabay.com

На Рівненщині у місті Дубровиця чоловік, якому прийшли вручати повістку, побив військового. Про це повідомили у Нацполіції області. Це перший подібний випадок за час дії воєнного стану.

Про інцидент поліцію повідомили медики увечері 26 липня. До них за допомогою звернувся 54-річний військовослужбовець, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійно-рвану рану брови.

“Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження йому наніс 32-річний житель міста Дубровиця, коли військовий намагався вручити йому повістку за місцем проживання”, — зазначила пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

За фактом насильства щодо службової особи слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України, це умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю. Санкція статті передбачає обмеженняобмеження волі передбачає утримання особи в спеціальних виконавчих установах відкритого типу, без ізоляції від суспільства і з обов'язковим залученням засудженого до роботи волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленнямпозбавлення волі – це такий вид покарання, при якому людина повністю ізолюється від суспільства в установах закритого типу волі на той самий строк.

Наразі чоловік не затриманий, повістку йому не вручили. Щодо нього тривають слідчі дії, додали у поліції.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Ми у Twitter

На початок