ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні
. Херсон, Антонівський міст. Фото: УНІАН

Вночі ЗСУ завдали удари по Антонівському мосту у Херсоні. Цю інформацію в ефірі загальнонаціонального телемарафону підтвердила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

"Ми цінуємо все, що є у нас в країні, навіть якщо зараз територія під окупацією. Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Робота нашої артилерії – делікатна і ювелірна, вона спрямована на деморалізацію ворожого війська", - сказала Наталія Гуменюк.

Також керівниця пресцентру підкреслила, що Сили оборони півдня тримають під контролем стратегічно важливі логістичні та транспортні шляхи, які мають критичне значення для військ РФ у можливостях маневрувати, підтягувати сили та боєприпаси.

Після нічного відпрацювання Антонівський міст отримав суттєві ушкодження, повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

"Оцінити їх поки що складно – військові нікого не підпускають до нього з обох боків, але відновлювальні роботи точно займуть дуже багато часу та вимагатимуть ресурсів, з якими у окупантів велика проблема", - написав він.

Що відомо:

  • 19 липня Збройні Сили України вразили пункт командування та місце розташування військ РФ поблизу Антонівського мосту.
  • Після ударів ЗСУ по Антонівському мосту окупаційна влада оголосила про “тимчасове обмеження автотранспортного руху мостом”. Через міст пропускатимуть тільки легковий автотранспорт.

Читайте також:

  • Для ремонту Антонівського мосту окупаційна влада шукає спеціалістів в Криму — Соболевський

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок