Російські загарбники поцілили у житловий будинок під Харковом: зайнялася пожежа

Російські загарбники поцілили у житловий будинок під Харковом: зайнялася пожежа

Російські загарбники поцілили у житловий будинок під Харковом: зайнялася пожежа
. Наслідки російських обстрілів, 4 липня 2022. Фото: ДСНС

У Малоданилівській громаді поблизу Харкова російський снаряд ввечері 26 липня поцілив у приватний житловий будинок. Сталася пожежа.

Про це повідомили в управлінні ДСНС Харківщини.

За даними рятувальників, окупанти РФ обстріляли територію громади близько 22:00. Снаряд влучив у двоповерховий приватний будинок. Від обстрілу будівля та легковий автомобіль, що був у дворі, загорілися. Площа пожежі склала близько 250 кв. м. О 23:43 вогонь загасили.

Загалом протягом 26 липня рятувальники загасили п’ять пожеж, що сталися від російських обстрілів. Три з них сталися в Харківському районі, одна — в Чугуївському, одна — в Індустріальному. Горіли приватні будинки та автомобілі.

Начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко розповів, що 26 липня слідчі зафіксували понад 30 фактів руйнувань будинків та інших об’єктів.

"Під удари окупантів потрапили населені пункти області Золочів, Циркуни, Андріївка. Внаслідок агресії ворога пошкоджені об’єкти інфраструктури, приміщення сільгосппідприємства, експериментальний цех з ремонту та виготовлення нафтогазового обладнання, приватні оселі та багатоквартирні будинки", — повідомив Тимошко.

Що відомо

  • Близько 04:25 27 липня російські окупаційні війська завдали ударів по Індустріальному району Харкова. Поранення дістали шестеро людей. Обстріл вівся ракетами С-300, повідомив міський голова Ігор Терехов. На парковці підприємства від обстрілу загорілися одразу вісім автомобілів, ще два пошкоджені від вибуху, повідомили у ДСНС Харківщини.
На початок