ЗСУ звільнили від військ РФ Лозове та Андріївку на Херсонщині

ЗСУ звільнили від військ РФ Лозове та Андріївку на Херсонщині

ЗСУ звільнили від військ РФ Лозове та Андріївку на Херсонщині
. Фото: Генштаб ЗСУ

Ще два населених пункти Бериславського району на Херсонщині — Лозове та Андріївку, звільнили Збройні сили України. Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

За його словами, Повітряні Сили півдня нанесли 4 удари із застосуванням літаків штурмової авіації, бомбардувальників та гелікоптерів по 4 опорних пунктах у районах Андріївки, Білогірки та Благодатного.

"Таким чином, Андріївку звільнено і остаточно зачищено від російських окупаційних військ. Як і Лозове, де наші війська кількома днями раніше надійно закріпили свої позиції!", - повідомив Назаров.

Також у підсумковому зведенні йдеться, що ракетно-артилерійські підрозділи взяли під вогневий контроль основні транспортні артерії тимчасово окупованої Херсонської області.

За добу виконано три сотні вогневих завдань, знищено 89 військових РФ, танк Т-62, дві гаубиці, мінометний комплекс та вісім одиниць техніки. ЗСУ знищили склад боєприпасів у Білогірці.

Що відомо:

  • За оперативною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 26 липня, на Південнобузькому напрямку військові РФ продовжують оборонятися, зосереджують зусилля на недопущені просування наших військ. Здійснюють обстріли з артилерії та танків по лінії зіткнення. Також завдали авіаударів біля Великого Артакового, Калуги та Ольгиного. Вели повітряну розвідку БпЛА.
  • Оперативне командування "Південь" повідомило, що 25 липня авіація Збройних Сил України завдала удари по шести опорних пунктах, скупченнях озброєння та техніки російських військ у Бериславському та Херсонському районах. Також знищений командно-спостережний пункт на території тимчасово окупованої Херсонщини.

Читайте також:

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок