"Перемогу присвячую українському народу": Олег Приймачов повертається на Полтавщину зі Всесвітніх ігор

"Перемогу присвячую українському народу": Олег Приймачов повертається на Полтавщину зі Всесвітніх ігор

Ексклюзивно
"Перемогу присвячую українському народу": Олег Приймачов повертається на Полтавщину зі Всесвітніх ігор
. фото: Олег Приймачов

Після виступів на Всесвітніх іграх тайбоксер Олег Приймачов повертається в Україну і, зокрема, на Полтавщину. Про фінальний бій на змаганнях та плани на майбутнє він розповів у коментарі Суспільному.

Зі Всесвітніх Ігор, які влаштували у Сполучених Штатах Америки, полтавець Олег Приймачов повертається з перемогою. У фіналі він змагався з американцем Метью Бейкером.

Це єдиний поєдинок на турнірі, що тривав усі три раунди. Попередні я завершував достроково. Тому він був складним, але не скажу, що найтяжчим у кар’єрі. Це далеко не так.

На цих змаганнях, каже, головним завданням була перемога за будь-яку ціну.

Зараз я переглядаю свої бої і бачу недоліки. Можна було працювати і по-іншому. На момент завершення фінального двобою я був задоволений. Перемогу присвячую українському народу, нашим незламним людям, тим, які захищають країну, і взагалі в Україні працюють в тилу, допомагають.
«Перемогу присвячую українському народу»: Олег Приймачов повертається на Полтавщину зі Всесвітніх ігор
Олег Приймачов - переможець Всісвітінх Ігор 2022. theworldgames 2022

Олег Приймачов із іншими спортсменами в Україну відправляється зранку 19 липня. На Полтавщині, говорить, планує підтримувати форму та допомагати Україні.

Цьогоріч міжнародних змагань вже не передбачається. Минув чемпіонат Світу (з тайського боксу - ред.), Всесвітні Ігри завершились. Поки не відомо, як буде чемпіонат України через ситуацію, яка склалась. Тому надалі планую тренуватись, підтримувати спортивну форму і паралельно займатися суспільно-корисною працею. Зокрема, добровольчим батальйоном, який ми з друзями можна сказати вже створили. Вони чекають на мій приїзд, будемо працювати і розвивати цей напрямок, бо це зараз актуально і потрібно країні.

Що відомо:

  • Всесвітні ігри - це змаганнях для неолімпійських видів спорту, що тривали упродовж десяти днів у американському Бірмінгемі.
  • Збірну України представляли на змаганнях понад 100 атлетів.
  • На Всесвітніх іграх-2022 Україна завоювала 45 медалей, з яких 16 “золотих”, та фінішувала на третьому місці у медальному заліку. Усі ці показники - найкращі для збірної.
  • Полтавський тайбоксер Олег Приймачов на Всесвітніх іграх змагався в категорії 91 кілограм. У фіналі він переміг американця Метью Бейкера за очками.

Читайте також:

"Була рада грати цей сезон в Полтаві" - волейболістка Анна Шумейко про війну та переїзд до Чехії

На початок