На Волині двоє чоловіків за три тисячі доларів хотіли перетнути кордон. Їх затримали

На Волині двоє чоловіків за три тисячі доларів хотіли перетнути кордон. Їх затримали

На Волині двоє чоловіків за три тисячі доларів хотіли перетнути кордон. Їх затримали
. Фото: Держприкордонслужба

В пункті пропуску "Устилуг" двоє чоловіків намагалися за гроші, які пропонували прикордоннику, перетнути українсько-польський кордон. Обох затримали, – розповіла Суспільному речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

За перетин кордону один з чоловіків запропонував прикордоннику три тисячі доларів США.

"Обоє чоловіків, які під час воєнного стану намагалися безперешкодно перетнути державний кордон, попри заборону, яка діє у державі, були в "оперативній" розробці правоохоронців", — зазначила Маргарита Вершиніна.

Чоловіків затримали під час того, як один із них давав прикордоннику гроші.

На Волині затримали двох чоловіків, які намагалися дати хабар за безперешкодний перетин кордону
Фото: Держприкордонслужба

Зараз вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру за ч. 3 Діяння, передбачені частиною першою або другою цієї статті, якщо неправомірна вигода надавалася службовій особі, яка займає відповідальне становище, або вчинені за попередньою змовою групою осіб, - ст. 369Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі КК України та обрання запобіжного заходу. У разі доведення винуватості чоловіків у суді, їм загрожує позбавленням волі Кримінальне покарання в Україні, яке полягає в ізоляції засудженого від суспільства та поміщенні його до кримінально-виконавчої установи. Є одним із найсуворіших кримінальних покарань, знаходиться між обмеженням волі та довічним позбавленням волі.на строк від чотирьох до восьми років.

Що відомо

  • Згідно з указом президента України, кордон не мають права перетинати чоловіки віком від 18 до 60 років. Територію України залишають лише жінки та неповнолітні діти.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок