Предмет, який знайшли у водосховищі на Буковині, виявився паливним баком літака

Предмет, який знайшли у водосховищі на Буковині, виявився паливним баком літака

Уточнено
Предмет, який знайшли у водосховищі на Буковині, виявився паливним баком літака
. Фахівці біля знайденого баку літака. Джерело: Твоя Буковина

На території Чернівецької області у Дністровському водосховищі виявили паливний бак літака. Вранці у Чернівецькій ОВА його помилково назвали ракетою.

Про це повідомили у Telegram-каналі Чернівецької ОВА.

Предмет виявили 7 липня під час глибоководного професійного тренування дайверів. Як він там з'явився, наразі розуміння немає, розповів Суспільному голова Дністровської райадміністрації Олег Мельничук.

Що відомо

  • За понад чотири місяці повномасштабної війни були два офіційні повідомлення про збиті російські ракети над областю.
  • Другу російську крилату ракету над областю збили о 22:30 26 травня. Очевидці з Заставнівщини повідомили Суспільному, що приблизно о 22:00 чули глухий звук схожий на вибух та бачили зарево в небі.
  • Дністровське водосховище – водосховище у межах міста Новодністровськ Чернівецької області. Утворене в 1981 році при спорудженні Дністровської ГЕС. Сховище забезпечує потреби енергетики, водопостачання й зрошення. Також використовується для судноплавства та регулювання водного режиму у період повеней на території України й Молдови.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок