У Чернівцях за місяць електросамокатами скористались приблизно 25 тисяч людей

У Чернівцях за місяць електросамокатами скористались приблизно 25 тисяч людей

У Чернівцях за місяць електросамокатами скористались приблизно 25 тисяч людей
. Суспільне Чернівці

У Чернівцях за місяць електросамокатами скористались приблизно 25 тисяч людей. Кількість користувачів збільшується зі збільшенням кількості самокатів, що розміщені у місті.

Про це Суспільному сказав керівник напряму з розвитку шеренгових сервісів компанії Антон Мілка.

За його словами, щодня самокатами користується декілька тисяч людей. Кількість вираховують за реєстрацією у додатку. На початку запуску в місті було 150 штук, наразі вже 400.

"Були моменти, коли їх намагались вкрасти, втім там спрацювала система безпеки", — говорить Антон Мілка.

За місяць роботи прокату електросамокатів травмувались троє людей з власної необережності. Водночас в місті не фіксували аварій за участю самокатів, повідомили Суспільному у патрульній поліції області.

Що відомо

  • 27 травня в Чернівцях запрацював прокат електросамокатів. Суспільне запитувало у чернівчан, що вони думають про використання самокатів у місті.
  • Скористатися самокатом можна через застосунок у Google Play або App Store. Щоб завантажити додаток, можна просканувати QR-код на будь-якому з самокатів. Мапу з розташуванням електросамокатів можна побачити тут.

Читайте також

У Чернівцях розширили зону, де працює прокат електросамокатів. Карта руху

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок