McDonald’s може відкрити ресторани в Україні вже у серпні — ЗМІ

McDonald’s може відкрити ресторани в Україні вже у серпні — ЗМІ

ЗМІ
McDonald’s може відкрити ресторани в Україні вже у серпні — ЗМІ
. McDonald’s. Фото ілюстративне: Pixabay

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s, яка з першого ж дня російського вторгнення закрила заклади, готується відновити роботу.

Про це в інтерв’ю Forbes повідомила CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова.

Водночас вона не назвала терміни відкриття ресторанів і відмовилася коментувати перемовини з МЗС.

За словами Бадрітдінової, готуючись до відкриття, компанія оновлює протоколи безпеки, зокрема, перевіряє, чи є поблизу ресторанів укриття.

"Коли звучить сигнал "повітряна тривога", ресторани терміново мають зачинятися, що само по собі є досить непростим процесом, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. McDonald’s не буде працювати під час повітряних тривог", — сказала вона.

Бадрітдінова наголосила, що ресторани не відкриються, поки у компанії не переконаються, що все відповідає їхнім вимогам.

Керівник одного з київських ресторанів McDonald’s анонімно повідомив виданню, що мережа готується до відкриття з серпня, за умови, що будуть дотримані відповідні правила безпеки.

Що відомо

  • Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що у Україні сьогодні є умови для відновлення роботи ресторанів швидкого харчування McDonald’s і МЗС переконує компанію повернутися в Україну.
  • 24 лютого, коли РФ почала вторгнення в Україну компанія McDonald's повідомила про закриття всіх ресторанів в Україні до закінчення війни.
  • 8 березня стало відомо, що McDonald's і KFC призупиняють роботу в Росії.
  • 16 травня McDonald’s вирішив повністю піти з Росії і продати свій бізнес в країні. У компанії заявили, що продовження роботи в РФ не відповідає її цінностям. У результаті свого виходу з Росії McDonald's зафіксує витрати у близько 1,2-1,4 млрд доларів.
  • У Москві та Московській області 12 червня відкрилися 15 колишніх ресторанів швидкого харчування McDonald’s під новим брендом "Вкусно и точка".
  • Найбільша у світі група харчових продуктів Nestle заявила 9 березня, що призупинила всі капітальні інвестиції в Росії після її вторгнення в Україну. Корпорація Coca-Cola та Pepsi припиняють роботу в Росії на тлі російської агресії проти України.
Війна. Усі останні новини

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 120. Текстовий онлайн

Афера на ухилянтах: як українським чоловікам продають документи для виїзду за кордон

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок