Обстріли Чугуєва на Харківщині 22 червня: двоє людей загинули

Обстріли Чугуєва на Харківщині 22 червня: двоє людей загинули

Доповнено
Обстріли Чугуєва на Харківщині 22 червня: двоє людей загинули
. Наслідки обстрілу Чугуєва на Харківщині 21 червня 2022 року. Фото: Сергій Болвінов/facebook

У Чугуєві на Харківщині внаслідок ранкового обстрілу РФ загинули двоє людей. Снаряд влучив у міську котельну, пошкоджені житлові будинки.

Російські окупанти обстрілювали мікрорайони міста, розповіла Суспільному Чугуївська міська голова Галина Мінаєва.

"Обстріли були з 07:00 по 08:00 по мікрорайонах міста. Є прямі влучання у житлові приватні будинки, було пряме влучення у центральну котельню, яку повністю підготували до роботи в осінньо-зимовий період. Зараз вона повністю знищена. Є пошкоджені квартири у п'ятиповерхівках біля цієї котельні, пошкоджено теплотрасу", — сказала Мінаєва

"Спочатку війни люди ховалися у сховищах, потім було якось наче і спокійно. Люди повертаються у місто, торговельна мережа працювала. Ми думали розпочинати роботу підприємців… Тепер є великі до цього питання", — сказала Мінаєва.

Мінаєва закликала людей дотримуватися правил безпеки та не перебувати на вулицях без потреби.

Доповнено 11:30. За попередньою інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, внаслідок обстрілів Чугуєва двоє людей загинули, ще двоє отримали поранення.

Масовані обстріли Чугуєва відбуваються з 21 червня. Як повідомив керівник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, напередодні російська армія обстріляла автостанцію, торговельні павільйони та житловий будинок у Чугуєві. Загинули шестеро людей.

Що відомо

  • Ввечері 21 червня російська армія обстріляла Чугуїв поблизу Харкова, шестеро людей загинули, ще стільки ж отримали поранення, повідомили у прокуратурі.
  • Рятувальники гасили три пожежі 21 червня, які сталися внаслідок обстрілів російських окупантів у Чугуївському районі. Горіли гаражі та торговельний павільйон на автостанції.

Читайте також

Міська голова Чугуєва на Харківщині закликає жителів громади бути обережними

На початок