Сто третій день війни. Хроніка подій в Одеській області

Сто третій день війни. Хроніка подій в Одеській області

Сто третій день війни. Хроніка подій в Одеській області
. Генштаб ЗСУ

Ніч з 5 на 6 червня в Одесі та області минула без повітряних тривог. Про події в Одеському регіоні під час війни читайте у хроніці Суспільного.

17:43. Росіяни перекидають додаткові сили на острів Зміїний Одеської області та прагнуть зіграти на гуманності, щоб наблизитися до узбережжя під прикриттям цивільних кораблів – ВМС ЗСУ.

17:04. Запиту на туризм немає: яким буде літній відпочинок на Одещині в умовах війни.

15:09. Голова МЗС Дмитро Кулеба закликав не вірити словам Путіна про те, що після розмінування портів атакувати Одесу не будуть.

14:09. В Одесі простилися із командиром 18 окремого батальйону 35 окремої бригади морської піхоти Сергієм Дердугою.

12:41. В Одесі затримали шістьох людей, які можуть бути причетними до співпраці з росіянами.

12:23. В Одесі та області відбій тривоги!

11:34. В Одесі та області повітряна тривога!

10:17. На Зміїному в Одеській області війська РФ могли встановити всепогодний тактичний ЗРК "Тор" та "Панцирь С1" – британська розвідка.

7:40. "На острові Зміїний війська РФ продовжують нарощувати свої бойові можливості, втім українські ВМС проводять стримуючі заходи. Нанесення ракетних ударів – це головна тактика росіян", – речник ОВА Сергій Братчук.

1:37. У Чорному морі угруповання кораблів РФ переформатовується. В готовності до нанесення ракетних ударів – один надводний корабель і один підводний човен, що споряджені дванадцятьма крилатими ракетами. Також в готовності до дій перебувають п'ять великих десантних кораблів.

Протягом дня по наших позиціях нанесено авіаційний удар гелікоптерами Ка-52. У відповідь, по підрозділах РФ, українська авіація нанесла 3 ураження.

За добу на півдні українська армія знищила 59 військових РФ, танк та 6 броньованих машин, зенітно-ракетний комплекс "ТОР М1", реактивну систему залпового вогню, самохідну гаубицю "Гвоздика", 5 автівок – офіцер ОК "Південь" Владислав Назаров.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок