У Полтаві безплатно знімають весілля військових

У Полтаві безплатно знімають весілля військових

У Полтаві безплатно знімають весілля військових
. Фото: Суспільне Полтава

У Полтаві безплатно влаштовують весільні фотосесії для військових. Таку ініціативу близько місяця тому започаткував місцевий фотограф Сергій Мошенко. За цей час, каже, зняли чотири пари молодят.

У центрі Полтави фотографували Вікторію та військового Олександра.

У Полтаві безплатно знімають весілля військових
У Полтаві безплатно знімають весілля військових. Фото: Суспільне Полтава

"24 лютого я прокинувся, мені зателефонував кум, який є військовослужбовцем за контрактом, сказав, що почалася війна. Я до обіду ходив з чашкою кави, подумав, і поїхав до військкомату", каже наречений Олександр Шуригін.

"Ми познайомилися у вересні. У жовтні почали жити разом. Ми не збиралися одружуватися. Олександр хотів, я боялась. Але коли він пішов 24 лютого добровольцем на фронт, та Саша говорить: "Так, ми повинні одружитися"", говорить наречена Вікторія Кошева.

У Полтаві безплатно знімають весілля військових
У Полтаві знімають весілля військових. Фото: Суспільне Полтава

Побралася пара 2 червня.Зйомку організував Сергій Мошенко.

"Хотілося втрутитися в допомогу військовим своєю професією. Так, як я фотограф, вирішив, що можна підбадьорити дух наших захисників безкоштовною весільною зйомкою", – каже фотограф Сергій Мошенко.

Таку акцію фотограф ініціював близько місяця тому. Працює із колегою. Парі роблять близько сотні світлин, а ще – відеоролик.

"Я долучився до ініціативи Сергія Мошенка про безплатні зйомки для Збройних Сил та взагалі силових структур. У даному випадку в нас буде просто прогулянка по місту, то в результаті вони отримають ролик до 5 хвилин, щоб могли згадати цей особливий день", говорить відеограф Максим Мукогоренко.

У Полтаві безплатно знімають весілля військових
У Полтаві фотграфують весілля військових. Фото: Суспільне Полтава

Пари для безплатних фотосесій знаходять переважно через соцмережі. До ініціативи також долучаються фахівці і з інших сфер, каже фотограф.

"Я опублікував історію (в соціальних мережах ред.), мені почали відповідати купа спеціалістів, колег із Полтави. Безкоштовний макіяж, безкоштовні букети, ведучі, відеозйомка, організація, проведення. Всі підтримали цю ідею, навіть барбершопи, навіть в магазинах дарували постільну білизну для молодят", говорить фотограф Сергій Мошенко.

За словами фотографа, таку безплатну зйомку влаштували учетверте.

Читайте також:

На початок