В Івано-Франківську через зливу підтопило кілька вулиць

В Івано-Франківську через зливу підтопило кілька вулиць

Доповнено
В Івано-Франківську через зливу підтопило кілька вулиць
. Фото: Telegram-чат "112"

В Івано-Франківську через зливу підтопило декілька вулиць. Випала практично двотижнева норма опадів, але ситуація не є критичною, повідомив Суспільному начальник управління з питань надзвичайних ситуацій міськради Ігор Влізло.

"Випало 22 мм опадів при нормі 15. Підтопило там, де традиційно забивається каналізація — в районі "Епіцентру" та центральній частині міста. Каналізація розрахована на одну кількість опадів, а випало більше. Дощ вже не падає, за годину води там не буде. З річками проблем немає", — сказав Ігор Влізло.

Користувачі Telegram-чату "112" оприлюднили світлини підтоплених вулиць.

У Франківську через зливу затопило декілька вулиць
Фото: Telegram-чат "112"

"Рятувальники виїжджали на виклики. Підтоплене одне підвальне приміщення. Підтоплення незначні. Переважно — це проїжджа частина дороги на Надрічній та Івасюка. Також є поодинокі повалені дерева", — повідомила Суспільному речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович.

В Івано-Франківську через зливу підтопило кілька вулиць
Фото: Facebook/Держслужба з надзвичайних ситуацій в області

До ліквідації наслідків негоди залучили 16 рятувальників, три автомобілі та дві мотопомпи. Надзвичайники викачували воду з чотирьох підвальних приміщень та розчищали проїжджі частини від повалених дерев. Про це повідомили на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок