У Полтаві підвищили тариф на проїзд у громадському транспорті

У Полтаві підвищили тариф на проїзд у громадському транспорті

Доповнено
У Полтаві підвищили тариф на проїзд у громадському транспорті
. фото: Суспільне Полтава

Рішення про збільшення тарифу на проїзд у Полтаві ухвалили 2 червня під час засідання виконавчого комітету міськради. Вартість квитка зросте і для приватного, й комунального транспорту. Про це із засідання повідомила кореспондентка Суспільного.

Тариф на проїзд у громадському транспорті Полтави зросте до 10 гривень у тролейбусах, 12 гривень – у комунальних автобусах, а в приватних – до 15 гривень. Такі цифри на засіданні повідомив голова громади Олександр Мамай. За це проголосували 19 члени виконавчого комітету міської ради.

Нові ціни почнуть діяти із 11 червня.

Як повідомив приватний перевізник Михайло Костов, чи виїде на маршрути його транспорт після зростання тарифів на проїзд, поки не вирішили.

У Полтаві підвищили тариф на проїзд у громадському транспорті
Засідання виконавчого комітету. фото: Суспільне Полтава

Раніше приватні перевізники подали до міської ради розрахунки тарифу у розмірі 15 гривень. Про це раніше Суспільному повідомляв підприємець Михайло Костов.

Що відомо:

  • Востаннє тарифи на проїзд у громадському транспорті Полтави підвищували у липні 2021-го. Квиток у тролейбусі коштує 6 гривень, а у маршрутках та автобусах – 8 гривень.
  • У Полтаві від 10 травня на маршрути не випускали комунальні автобуси, а від 13 травня – і приватний транспорт. Це, зокрема, через здорожчання вартості пального.
  • Від 20 травня в обласному центрі відновили роботу автобусного громадського транспорту за п’ятьма маршрутами, а від 23 травня комунальні автобуси виїхали на ще сім маршрутів.
  • У комунальному та приватному транспорті міста Кременчук теж збільшили тарифи на проїзд. З 26 травня у маршрутках приватних перевізників вартість пільгових перевезень становить 12 гривень, а вартість звичайних перевезень – 15 гривень. З 1 червня у тролейбусах вартість проїзду − 10 гривень, а у комунальних автобусах − 12 гривень.
  • У Глобиному на Полтавщині підвищили вартість проїзду у громадському транспорті до 10 гривень.

Читайте також:

У центрі Полтави обмежили рух машин

На початок