На Херсонщині військові РФ обстріляли села Нововоскресенське та Дудчани

На Херсонщині військові РФ обстріляли села Нововоскресенське та Дудчани

На Херсонщині військові РФ обстріляли села Нововоскресенське та Дудчани
. Фото: Дмитро Бурлай/Facebook

Села Нововоскресенське Нововоронцовської територіальної громади та Дудчани Милівської ТГ 25 травня російські військові обстріляли касетними снарядами. Про це повідомив місцевий депутат Дмитро Бурлай на сторінці "Новини Нововоронцовщини" у Facebook.

За його словами, 25 військові РФ спочатку обстріляли Нововоскресенське касетними снарядами, а увечері скинули близько тисячі протипіхотних фугасних мін.

"Люди не знають, що робити, міни – у всіх дворах, на вулицях. На свій ризик збирають їх, щоб прибрати з подвір'я", - написав депутат.

Також Дмитро Бурлай повідомив, що вчора військові РФ також обстріляли село Дудчани Милівської територіальної громади з лівого берега Дніпра. У селі є нерозірвані снаряди, зруйновані приватні будинки.

Що відомо:

  • 25 травня військові РФ здійснили три нальоти гелікоптерами Мі-8 групами по 2-3 одиниці. Одну з атак відбито, повідомляє оперативне командування "Південь".
  • За даними оперативного командування "Південь", окупаційна влада Херсонської області та російські військові планують мобілізацію жителів регіону для війни проти України.
  • За дві доби на Херсонщині правоохоронці задокументували 33 кримінальні провадження, з яких 21 - за військові злочини російських військових та злочини проти держави.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок