Kalush Orchestra розіграють на аукціоні статуетку з Євробачення і рожеву панамку

Kalush Orchestra розіграють на аукціоні статуетку з Євробачення і рожеву панамку

Kalush Orchestra розіграють на аукціоні статуетку з Євробачення і рожеву панамку
. Фото: eurovision/Instagram

Kalush Orchestra після першого півфіналу Євробачення у своєму Telegram-каналі пообіцяли, що розіграють статуетку у разі перемоги. Тому разом із "Фондом Сергія Притули" музиканти організовують аукціон, де розіграють приз та рожеву панамку серед тих, хто пожертвує найбільше в крипто- або в традиційній валюті.

В Instagran-акаунті гурту зʼявилось відео, де лідер Kslush Orchestra Олег Псюк та Сергій Притула розповідають умови аукціону. Щоб взяти участь, достатньо зробити внесок у розмірі 5€ (або 200 грн) на банківський рахунок фонду. Після припинення розіграшу Монобанк за допомогою рандомайзеру вибере переможця.

"Чим більше донатів, тим більші шанси на перемогу", — пояснюють у відео.

Розіграш капелюха та скляного трофея закінчиться 28 травня о 19:00. Усі зібрані кошти "Фонд Сергія Притули" направить на допомогу українській армії.

Що відомо

Переможцем Євробачення-2022 стали Kalush Orchestra з піснею "Stefania". Вони отримали 192 балів від журі та 439 балів від глядачів.

"Я прошу кожного з вас: будь ласка, допоможіть українському Маріуполю, допоможіть Азовсталі прямо зараз!" — закликав Олег Псюк зі сцени Євробачення в Італії.

Україна прийме наступне Євробачення після перемоги на цьогорічному конкурсі в "цілісній, щасливій і розбудованій країні", заявив Олег Псюк на першій пресконференції після перемоги.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок