Російські війська завдали ракетного удару по Рівненщині

Російські війська завдали ракетного удару по Рівненщині

Оновлено
Російські війська завдали ракетного удару по Рівненщині
.

Російські війська 21 травня завдали ракетного удару по об'єкту військової інфраструктури на Рівненщині. Цю інформацію озвучив начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

Ракетний удар стався під час повітряної тривоги, яку оголосили на Рівненщині майже об 11:00.

Згодом у своєму Telegram-каналі начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль повідомив, що приліт припав на об'єкт військової інфраструктури.

"По території області завдано ракетного удару, об'єкт військової інфраструктури, кількість жертв та масштаби руйнувань уточнюється. На місці працюють відповідні служби", — повідомив Віталій Коваль.

Оновлено 16:30

Загиблих унаслідок ракетного удару на Рівненщині немає. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль у відеозверненні з місця події.

"Загиблих немає, шестеро людей отримали ушкодження, усім їм надана допомога у медичних закладах області, стан постраждалих стабільний", — сказав Віталій Коваль.

Він також закликав жителів Рівненщини утриматися від масових заходів упродовж найближчих 24 годин у зв'язку із загрозою повторних ракетних ударів.

Що відомо

  • Від початку повномасштабного російського вторгнення російські війська обстріляли на Рівненщині залізницю, аеропорт, телевежу, три об'єкти військової інфраструктури та нафтобазу.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок