Українські митці збиратимуть кошти на два пікапи для тероборони Харківщини

Українські митці збиратимуть кошти на два пікапи для тероборони Харківщини

Українські митці збиратимуть кошти на два пікапи для тероборони Харківщини
. Суспільне Харків

Митці зі Львова та Харкова на благодійному концерті збиратимуть кошти на пікапи для 113-ї окремої бригади територіальної оборони Харківської області та батальйону "Хартія".

Про це повідомили організатори заходу.

У концерті, який відбудеться 22 травня в укритті на !FESTrepublic [Львів], братимуть участь Павло Гудімов, Мар’яна Савка, Сергій Жадан, Віктор Морозов, Тріо "Мар'яничі", Іванна Скиба-Якубова, Олег Каданов. Початок заходу — о 17:00.

"Митці зі Львова та Харкова об’єдналися, аби зібрати кошти на два пікапи Mitsubishi L200 вартістю 330000 грн для 113-ї окремої бригади територіальної оборони Харківської області і батальйону "Хартія". Справні машини — одна з вкрай важливих складових нашої перемоги і безпеки наших хлопців і дівчат на передовій. Машини горять в буквальному й переносному смислах, тож ми знову і знову купуємо їх для нашого війська", — повідомили організатори.

Благодійний внесок становить від 200 грн. Кількість місць обмежена, тому охочі відвідати концерт мають попередньо зареєструватися.

Крім того, відвідати захід можна онлайн. Харківські митці виступатимуть вдома, місце проведення поки не розголошується.

Що відомо

  • Харківський Літмузей планує провести щорічну акцію "Ніч музеїв" 21 травня. Вона пройде частково онлайн. Організатори хочуть об'єднати телемостом Харків, Київ та Львів.
На початок