На Хмельниччині п’яний поліцейський збив людей на пішохідному переході

На Хмельниччині п’яний поліцейський збив людей на пішохідному переході

На Хмельниччині п’яний поліцейський збив людей на пішохідному переході
. Фото: Суспільне Поділля

У Старокостянтинові працівники Територіального управління ДБР Хмельницького затримали майора поліції головного управління Нацполіції Хмельницької області. Чоловік кермував автівкою у стані алкогольного сп’яніння та спричинив аварію. Є травмовані.

Про це Суспільному розповіла речниця Теруправління ДБР Катерина Герасімук.

За її інформацією, в аварії травмувалось двоє жінок 36 та 66 років. Вони отримали численні забої та переломи. Жінок госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі їхньому життю нічого не загрожує

“11 травня близько 16:00 у місті Старокостянтинів на вулиці. К. Острозького правоохоронець на власному авто виїхав на червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на пішоходів. За результатами перевірки на стан сп’яніння у нього виявлена концентрація в крові 2,5 проміле алкоголю, що в понад 12 разів перевищує допустиму норму”, – сказала Катерина Герасімук.

Як сказала Катерина Герасімук, майора затримали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за фактом порушення правил дорожнього руху або кермуванням авто у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Читайте також

  • П’яний водій та трактор у ставку. В ДТП на Хмельниччині травмувались люди.
  • Працівникам Хмельницької митниці повідомили про підозру – ДБР.
  • Наловив раків майже на 110 тисяч гривень. На Хмельниччині виявили браконьєра.
На початок