На понтонній переправі біля Білогорівці РФ втратила 70 одиниць техніки — Гайдай

На понтонній переправі біля Білогорівці РФ втратила 70 одиниць техніки — Гайдай

На понтонній переправі біля Білогорівці РФ втратила 70 одиниць техніки — Гайдай
. На Луганщині ЗСУ знищили понтонну переправу російських військових, фото: Сергій Гайдай

У Луганській області, російські військові втратили близько 70 одиниць техніки, в районі понтонної переправи через Сіверський Донецьк, яку неодноразово обстрілювали українські військові. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"В луганській Чорнобаївці - Білогорівці наші захисники вже вкотре руйнують понтонну переправу російських військових. Десятки загиблих військових РФ і близько 70 одиниць зруйнованої техніки", — повідомив Сергій Гайдай.

Гайдай додав, що на Луганщині українські військові збили черговий літак армії РФ.

Що відомо

  • Через бойові дії на Луганщині знищені майже всі об'єкти критичної інфраструктури. В області відсутня електрика та водопостачання.
  • Транспортування газу через ГВС "Сохранівка" та прикордонну компресорну станцію "Новопсков", що знаходяться на окупованій території Луганщини, з 07:00 11 травня 2022 року приймання газу до ГТС України у фізичній точці з’єднання "Сохранівка" здійснюватися не буде.
  • У Сєвєродонецьку від постійних обстрілів російської армії пошкоджено більш ніж половина житлового фонду міста, третина вже непридатна для життя.
  • 11 травня російські окупаційні війська 26 разів обстрілювали населені пункти Луганщини. Обстрілами зруйнували 24 будинки.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram та Viber

На початок