На Луганщині ЗСУ знищили понтонну переправу російських військових — Гайдай

На Луганщині ЗСУ знищили понтонну переправу російських військових — Гайдай

На Луганщині ЗСУ знищили понтонну переправу російських військових — Гайдай
. На Луганщині ЗСУ знищили понтонну переправу російських військових, фото: Сергій Гайдай

У Луганській області в районі Білогорівки російські окупанти зазнають втрат, при спробі форсування річки Сіверський Донець. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"ЗСУ знищили російських загарбників біля Білогорівки, які намагалися переправитися через річку Сіверський Донець", — повідомив Сергій Гайдай.

Гайдай додав, що українські військові двічі зупиняли спроби росіян переправитися через річку, підірвав два понтонні мости поблизу Білогорівки.

Що відомо

  • Через бойові дії на Луганщині знищені майже всі об'єкти критичної інфраструктури. В області відсутня електрика та водопостачання.
  • Транспортування газу через ГВС "Сохранівка" та прикордонну компресорну станцію "Новопсков", що знаходяться на окупованій території Луганщини, з 07:00 11 травня 2022 року приймання газу до ГТС України у фізичній точці з’єднання "Сохранівка" здійснюватися не буде.
  • У Сєвєродонецьку від постійних обстрілів російської армії пошкоджено більш ніж половина житлового фонду міста, третина вже непридатна для життя.
  • 11 травня російські окупаційні війська 26 разів обстрілювали населені пункти Луганщини. Обстрілами зруйнували 24 будинки.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram та Viber

На початок