Мешканця Боромлі підозрюють у державній зраді

Мешканця Боромлі підозрюють у державній зраді

Доповнено
Мешканця Боромлі підозрюють у державній зраді
. Сумська обласна прокуратура

6 травня Охтирська окружна прокуратура повідомила про підозру 25-річному жителю села Боромля Охтирського району. Його звинувачують у державній зраді в умовах воєнного стану.

За даними слідства, після вторгнення російських солдатів підозрюваний добровільно розпочав співпрацювати з окупантами. Він за допомогою радіостанції передавав військовим РФ інформацію про безпечні шляхи пересування по території Боромлянської громади. Також розповідав ворогу місця перебування ЗСУ та інших військових формувань і особисто супроводжував колони російської військової техніки.

Наразі чоловіка затримали за статтею 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За клопотанням слідчого та прокурора Охтирської окружної прокуратури рішенням суду 9 травня 2022 року 25-річному підозрюваному в державній зраді обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без прав на заставу.

Читайте також

  • Апеляційний суд не випустив під заставу мера Середино-Буди, якого підозрюють у державній зраді.
  • Співпраця з окупантами на Сумщині. Меру Бурині, його заступнику та депутату повідомлено про підозру – Офіс Генпрокурора.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок