Під час бойових дій на Донеччині загинув військовий Ярослав Потяк

Під час бойових дій на Донеччині загинув військовий Ярослав Потяк

Доповнено
Під час бойових дій на Донеччині загинув військовий Ярослав Потяк
. Фото: Facebook/Рожнівська ОТГ

У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовий із села Хімчин Рожнівської територіальної громади, що на Івано-Франківщині, Ярослав Потяк. Про це кореспондентці Суспільного повідомив голова громади Сергій Радиш.

З його слів, Ярослав Потяк служив у силах територіальної оборони ЗСУ на Косівщині. Військовий захищав Україну від російських окупантів у Донецькій області. Там він загинув у бою внаслідок ракетного удару. Ярославу Потяку було 47 років.

"Він загинув 3 травня, але ще чекали на офіційне підтвердження та документи. Сьогодні його привезуть додому, на Косівщину. Ми будемо з жителями громади зустрічати воїна", — сказав Сергій Радиш.

Голова Косівської територіальної громади Юрій Плосконос на своїй Facebook-сторінці повідомив, що зустрічатимуть загиблого бійця Ярослава Потяка у Косові на майдані Незалежності 6 травня приблизно о 13:00.

Поховають військовослужбовця у селі Хімчин 8 травня о 14:00.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок