Форвард іспанської "Сельти" отримав 4 роки в'язниці у справі про сексуальне домагання

Форвард іспанської "Сельти" отримав 4 роки в'язниці у справі про сексуальне домагання

Форвард іспанської "Сельти" отримав 4 роки в'язниці у справі про сексуальне домагання
. AP

Футболіста звинувачували у згвалтуванні, але його вину не довели.

Форвард іспанського клубу "Сельта" Санті Міна був визнаний винним у справі про сексуальне домагання. Наступні чотири роки він має провести у в'язниці, про що повідомляє іспанське видання AS.

Судовий розгляд справи проти гравця "Сельти" тривав з березня 2022 року. Офіс прокурора вимагав покарати футболіста вісьмома роками позбавлення волі, звинувачуючи його у згвалтуванні.

Читайте також: Форварду іспанської "Сельти" загрожує 8 років в'язниці у справі про згвалтування

Довести вину Міни у згвалтуванні під час судових слухань не вдалося. Проте у сексуальному домаганні футболіст "Сельти" був визнаний винним.

Рішенням суду Міна отримав чотири роки в'язниці. Також він має сплатити 50 тисяч євро дівчині за моральну компенсацію і не може до неї наближатися на відстань менш, ніж 500 метрів.

Гравець "Сельти" після оголошення вироку заявив, що оскаржуватиме рішення суду. Через звинувачення у згвалтуванні Міну відсторонили від тренувань і погрожували розривом контракту.

Справа Міни стосувалася інциденту, що відбувся у червні 2017 року. За попередньою версією обвинувачення, футболіст "Сельти" здійснив напад на дівчину, після чого згвалтував її в автомобілі свого друга, через що у жертви розвинулася депресія та посттравматичний синдром.

Що відомо

  • Звинувачення Міни стосуються відрізку його кар'єри, коли він виступав за "Валенсію".
  • Влітку 2019-го Міна покинув "Валенсію" і перейшов у "Сельту", за яку проводить вже третій сезон.
  • До розгляду справи в суді Міна провів у сезоні 2021/22 31 матч за галісійську команду у всіх турнірах, забивши дев'ять м'ячів.
На початок