Івано-Франківськ святкуватиме 360 річницю. Перелік заходів

Івано-Франківськ святкуватиме 360 річницю. Перелік заходів

Івано-Франківськ святкуватиме 360 річницю. Перелік заходів
. Фото: Суспільне Карпати

До дня міста в Івано-Франківську висадять 360 дерев. Окрім цього, до 360 річниці Івано-Франківська 7 травня організують забіг на міському озері, а також священники відслужать молебень.

Про це в онлайн-зверненні повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"У п’ятницю і суботу (6 та 7 травня — ред.) будемо висаджувати 360 фруктових дерев у всій Івано-Франківській громаді. Таким чином вшануємо і відзначимо 360 років Івано-Франківська. Багато з вас давали пропозиції. Одна з найбільших — посадити в різних місцях нашого міста фруктові дерева. Тому запрошую. Більш докладну інформацію дамо згодом з точки зору безпеки", — каже Марцінків.

Також до дня міста на міському озері відбудеться благодійний забіг "Біжу для перемоги".

"Кожен охочий може долучитися до участі, заплативши будь-яку суму стартового внеску, та пробігти символічну дистанцію — 3 км. Всі гроші будуть перераховані на рахунок благодійного фонду "Моє місто Івано-Франківськ", який опікується допомогою військовим", — написав на Facebook-сторінці міський голова.

Стартуватимуть учасники о 12:00 біля станції прокату човнів.

Окрім цього священники 7 травня відслужать спільний молебень за перемогу та за полеглих бійців.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок