Шістдесят дев’ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

Шістдесят дев’ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

Шістдесят дев’ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області
. 35 бригада

Ракета "Онікс", яка влучила у житлову будівлю в Одесі, була випущена з окупованого Криму. Корабельне угруповання РФ продовжує маневрування в північно-західній частині Чорного моря. Про події в Одеському регіоні під час війни читайте у хроніці Суспільного.

22:47. Російські військові нанесли ракетний удар по Арцизу Одеської області – міський голова Сергій Парпуланський

22:37. В Одесі та області відбій тривоги!

22:20. В Одесі та області повітряна тривога!

22:08. В Одесі та області відбій тривоги!

22:01. Ввечері 3 травня сили ППО збили три ракети, випущені російськими військами на Одещину – начальниця пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк

21:58. 2 травня, під час виконання бойового завдання, на Донеччині загинув колишній курсант Одеської військової академії Віталій Пестрак.

21:36. Із запізненням прибудуть такі поїзди: № 25 Рахів — Одеса (+1 год), №53 Дніпро — Одеса (+3 год)

18:52. В Одесі та області повітряна тривога!

18:42. У невизнаному Придністров'ї готують до евакуації родини російських офіцерів – Генеральний штаб ЗСУ. Підрозділи військ РФ продовжують перебувати у повній бойовій готовності. У Чорному морі кораблі обстрілюють ракетами території України та ведуть розвідку.

18:29. В Одесі та області відбій повітряної тривоги

18:18. В Одесі та області повітряна тривога!

16:49. З початку повномасштабної війни на Одещині народилися майже 3 тис. немовлят

16:00. В Одеській затоці знешкодили міну, яка випливла на поверхню води. Підрив контрольований, небезпеки немає, – повідомили в ОК "Південь".

14:18. У Роздільній на Одещині затримали 23-річного чоловіка. Він, за даними поліції, розміщав фейкові оголошення у соцмережах про торгівлю пальним та військовою амуніцією, отримував 10% передоплати та зникав.

13:16. Вибуховою хвилею від ракетного удару, який Росія 2 травня нанесла по одному з гуртожитків в Одесі, пошкодило монастир Московського патріархату.

12:12. Вчора на вулиці Героїв Крут в Одесі знайшли пакет з предметом, схожим на гранату. На місце викликали вибухотехніків, які забрали її для перевірки – речниця Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.

10:45. 2 травня правоохоронці перевірили понад 6 тисяч громадян та 4 тисячі автомобілів, повідомили в пресслужбі поліції Одеської області. Також поліцейські виявили 20 порушників подовженої комендантської години.

09:55. Зранку 3 травня військові знищили на Одещині та Миколаївщині російські безпілотники "Форпост" та "Орлан-10" – ОК "Південь"

09:42. 17-річна дівчина, яка отримала поранення внаслідок ракетного удару 2 травня, перебуває у лікарні. Наразі її стан оцінюють як середньої важкості та продовжують лікування, повідомили Суспільному в Одеській ОВА.

07:35. Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів. Грубих порушень подовженої комендантської години не зафіксовано. Загроза ракетних ударів залишається високою, як з території тимчасово окупованого Криму так і з кораблів Чорноморського флоту РФ. Сили оборони отримали завдання і спостерігають за ситуацією на території невизнаного Придністров’я – речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

02:38. За добу на Південному напрямку російська армія втратила 122 військових та декілька одиниць техніки, серед яких броньована, автомобільна, два десантно-штурмових катери й ударний безпілотник-розвідник типу "Форпост".

8 річниця подій 2 травня 2014 року пройшла без провокацій та грубих порушень громадського порядку. Ракета "Онікс", яка влучила у житлову будівлю в Одесі, була випущена з окупованого Криму.

Корабельне угруповання чорноморського флоту РФ продовжує маневрування в північно-західній частині моря. Загроза нанесення ракетних ударів зберігається на високому рівні, повідомив офіцер ОК "Південь" Владислав Назаров.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок