У Чулаківці працівникам бюджетної сфери виплатили 2/3 посадового окладу

У Чулаківці працівникам бюджетної сфери виплатили 2/3 посадового окладу

У Чулаківці працівникам бюджетної сфери виплатили 2/3 посадового окладу
. Фото: 1ua

У Чулаківці працівникам бюджетної сфери виплатили 2/3 посадового окладу. Також виплати, гарантовані державою, отримали й пенсіонери, родини з дітьми.

Про це йдеться на сторінці Чулаківської сільської територіальної громади у Facebook.

"Всі працівники бюджетної сфери отримали заробітну плату, яка передбачена постановою Кабміну у військовий час у розмірі 2/3 від посадового окладу працівника. Пенсіонери та сім'ї з дітками отримали свої виплати, гарантовані державою", - написав голова Чулаківської ТГ Олександр Мусієнко.

Також Олександр Мусієнко розказав, що майже по всіх селах проведені роботи по прибиранню місцевих кладовищ. У Чулаківці вчора почали завозити пісок на кладовище і продовжать це робити сьогодні. Підтримувати комунальний лад у громаді з його слів зараз важко.

"Адже сьогодні в сільській раді не має пального і ресурсів для виконання цих робіт. Але я впевнений, що ситуація обов'язково покращиться і ми зможемо повернутися до звичного, притаманного нашій громаді життя", - каже Мусієнко.

Що відомо:

  • На початку квітня Олександр Мусієнко був змушений виїхати з окупованого села і зараз виконує свої обов'язки дистанційно.

Читайте також

  • На Херсонщині прокуратура розслідує справу жителя Чулаківки, який співпрацює з військовими РФ

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок