У центрі Рівного продовжують безплатно годувати тих, хто у скруті

У центрі Рівного продовжують безплатно годувати тих, хто у скруті

У центрі Рівного продовжують безплатно годувати тих, хто у скруті
. Фото: Суспільне Рівне

В центрі Рівного для бездомних та людей, які потрапили в складні життєві умови роздають безплатні обіди. Виїзне харчування шостий рік поспіль організовує центр надання соціальних послуг, який знаходиться на вулиці Жоліо Кюрі. Попри те, що в країні триває війна, людей продовжують безплатно годувати з понеділка по п'ятницю.

Безплатні обіди для бездомних та людей, працівники центру роздають на майдані Незалежності. Кухарка Наталія Зима каже, попри війну в країні, людей годують щодня, окрім вихідних.

"Є перше, друге, компот або чай. Будь ласка, приходьте на 13:00 годину в центр і безплатні обіди вас чекають. Страшно, але страшніше там, де зона бойових дій. У порівнянні з тим, що там відбувається, тут не страшно. Ми стараємося допомогти тим, хто тут є", – каже Наталія Зима.

Рівнянин Валерій, який прийшов сюди поїсти, каже, що вдячний людям за їхню турботу, особливо в такий важкий час.

"Дай Боже, щоб це таке було і щоб війна та ідіотська закінчилась, щоб народ міг вижити. Також дякую волонтерам, всім, хто допомагає. І я надіюся, що все буде добре", – каже рівнянин.

Читайте також: У Рівному соцпрацівники знову почали роздавати безплатні обіди

Рівнянин Валерій розповідає, що обіди дуже смачні, тому, з'ївши одну порцію, став у чергу за другою.

"Те, що вони роблять – це робота від Бога, тому що тільки Господь Бог може так турбуватися про людей в такий страшний час. А те, що вони роблять, вони виконують за покликом серця. Дай їм, Бог, здоров'я, і щоб це продовжувалося і не зупинялося", – каже рівнянин Валерій.

Загалом за одне виїзне харчування, працівники центру з надання соціальних послуг роздають понад 70 обідів.

Що відомо

  • П'ятий рік поспіль виїзне харчування на майдані Незалежності організовує центр надання соціальних послуг, що на вулиці Жоліо Кюрі. Пункт з гарячими обідами працював п'ять днів на тиждень.
  • Після початку російського вторгнення роздавати безплатні гарячі обіди у Рівному на деякий час припинили. Їх відновили у березні 2022-го.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок