Під час виконання бойового завдання загинув військовий з Хмельницької області

Під час виконання бойового завдання загинув військовий з Хмельницької області

Під час виконання бойового завдання загинув військовий з Хмельницької області
. Фото: військова частина А2641

Під час виконання бойового завдання загинув кам'янчанин, головний сержант 143-го Об’єднаного навчально-тренувального центру Ростислав Остафійчук. Про це повідомили на сторінці у Фейсбук військової частини.

За їхньою інформацією, до початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України Ростислав Остафійчук перебував у запасі.

"Перебуваючи у запасі, у перші ж дні після початку повномасштабної російської навали на українські землі Ростислав повернувся з-за кордону та знову вступив до лав Збройних Сил України. Щирий патріот, справжній професіонал військової справи, він не вбачав жодної іншої альтернативи, ніж в одному строю із побратимами боронити власну Вітчизну від загарбників аж до остаточної перемоги та вивільнення усіх тимчасово окупованих територій", - йдеться у повідомлені.

Додають, за виконання бойових завдань був неодноразово нагороджений, зокрема високою державною нагородою – орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У військового залишилися двоє доньок, дружина та батьки.

Також, сьогодні, 25 квітня, стало відомо про загибель ще одного військового з Хмельницької області - Віталія Поремського. Про це Суспільному повідомили у Понінківській громаді.

Що відомо

  • Ще троє військових родом з Хмельниччини повернулися з російського полону. Про це повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.
  • У бою під Житомиром загинув військовослужбовець ЗСУ родом з Хмельницької області Василь Джаман
  • У боях з російськими окупантами в районі міста Авдіївка 15 квітня загинув захисник з Хмельниччини Борис Борейко. Чоловіку було 50 років
  • Під час бойових дій з військовими РФ у Запорізькій області загинув захисник України Олександр Ковальчук
  • У Хмельницькому попрощалися з військовим Едуардом Садомським, який загинув на Харківщині
  • Військового з Хмельниччини нагородили орденом Богдана Хмельницького
  • У боях на Миколаївщині загинув військовий з Хмельниччини
  • Захисниця з Хмельниччини померла у госпіталі Запоріжжя від отриманих поранень
На початок