Боєць тероборони. На Миколаївщині служить Юрій Луценко

Боєць тероборони. На Миколаївщині служить Юрій Луценко

Боєць тероборони. На Миколаївщині служить Юрій Луценко
. Фото: Суспільне Миколаїв

На Великодній службі у Кафедральному соборі Касперівської ікони Божої Матері у Миколаєві 24 квітня був присутній Юрій Луценко, який у складі Сил тероборони два тижні захищає Миколаївщину.

З експолітиком спілкувався кореспондент Суспільного Федір Бондар.

  • Як Вас можна представити?

Юрій Луценко (ЮЛ): Військовослужбовець батальйону територіальної оборони.

  • Чому Ви сьогодні в Миколаєві?

ЮЛ: Я не сьогодні, я в Миколаєві тижня два. Для того, для чого усі люди у формі. Захищаємо рідну землю, задача — звільнити її до останнього метра. Я думаю, що розголошувати у якому я підрозділі — неправильно. Служу разом з нашим батальйоном на Миколаївщині вже два тижні. Займаємо позиції для того, щоб відвойовувати Херсон.

  • Передайте побажання миколаївцям.

ЮЛ: Сьогодні незвичайний Великдень. Насправді ми живемо в часи абсолютної контрастні: зло і добро. Зло навіть не приховує своєї підлості, аморальності, жорстокості. А добро проявляє свої найкращі риси, як було написано у Святому письмі. І коли в Єрусалимі сходить Благодатний вогонь, наша артилерія знищує зло своїм вогнем. Коли у страсну п’ятницю поминають розп’ятого Ісуса, то Україна пам’ятає про Бучу і Маріуполь. Тому ми живемо в часи, коли Біблія стає живою і стає дороговказом. А сьогоднішній Великодній гімн "Христос Воскрес! Смертю смерть подолав!" є одним з найчутливіших для кожного українця в ці дні. Христос Воскрес! Перемога буде за нами!

Що відомо

  • Юрій Луценко — український журналіст, політик, державний діяч, народний депутат трьох скликань, Генеральний прокурор України з 2016 по 2019 роки.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок