Херсонські брати організували акцію підтримки для жителів міста від зірок шоубізу

Херсонські брати організували акцію підтримки для жителів міста від зірок шоубізу

Херсонські брати організували акцію підтримки для жителів міста від зірок шоубізу
.

У мережі Facebook почали з'являтися відео звернення підтримки херсонцям та жителям області від відомих людей з шоубізнесу, які публікує Олексій Білецький.

Про ідею проекту він розповів Суспільному.

"Уся наша команда виїхала. Перебуваючи в Херсоні, ми розуміли, як це бути під окупацією. Коли нам писали друзі з України та інших країн світу і просто навіть питали "як ви?", то ми розуміли, що про нас не забули, наближається перемога, нас підтримують. Кожне таке звернення нам реально надавало сил. Потім, коли ми виїхали на підконтрольну територію, то розуміли, що з кожним днем стає все важче там, на тимчасово окупованій території Херсонщини. У нас так само там залишилося багато родичів і друзів. Ми вирішили,якщо будемо писати через ЗМІ, пабліки, просити відомих людей, артистів, письменників звертатися, говорити, давати підтримку, надію, віру, що ЗСУ працює і все буде норм, то це буде добре. Я спілкуюся з тими, хто залишився в Херсоні та області і знаю, що настрої наче гойдалки. Вранці: все буде добре, а на вечір - про нас забули і все погано. Тому такі слова підтримки реально важливі", - каже Олексій Білецький.

Зараз опубліковані звернення - від Христини Соловій, Євгена Синельникова, Олега Скрипки і гурту "ВВ", від Ігоря Кондратюка, також це були військові родом з Херсона та Херсонської області, ті, хто зараз боронять Україну.

Олексій говорить, разом із братом планують і надалі організовувати таку підтримку. Просто ті, до кого звертаються, не відразу відповідають, хтось на позиціях і немає вільної хвилини, хтось в інших країнах.

"Ми вже маємо певний план, кому вже написали, кому ще напишемо за підтримку. Тому робота продовжується, вдячний усім, хто зголосився це зробити. Знаю, що ті з відомих людей, які вже зробили звернення, окрім відео, працюють у волонтерських центрах, допомогають армії, збирають гроші. Важливо відмітити те, що люди, які записували звернення робили це не просто тому що ми попросили. Коли ми спілкувалися, вони питали як там Херсон, як Херсонщина і реально вони переживають. Знаю, що звернення Жені Синельникова за першу добу набрало більше 100 тисяч переглядів. А це реально круто, дає певні сили та результат," - розказав Олексій Білецький.

Читайте також:

  • "Я - Херсонщина": у Львові готуються до мистецької акції
  • Майстриня із Щасливцевого на Херсонщині до Великодніх свят підготувала колекцію писанок
  • На Херсонщині проходить акція для дітей "Кроки весни 2022".

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок