Україна U17 стартувала з перемоги в еліт-раунді відбору на Євро-2022

Україна U17 стартувала з перемоги в еліт-раунді відбору на Євро-2022

Україна U17 стартувала з перемоги в еліт-раунді відбору на Євро-2022
. УАФ

Українці двічі відзначилися наприкінці зустрічі.

Юнацька збірна України U17 розпочала з перемоги матчі еліт-раунду відбору на чемпіонат Європи-2022. У першому матчі українці завдали поразки Косово U17 - 2:0.

Матчі еліт-раунду відбору за участі України U17 мали відбутися ще у березні. Проте через повномасштабне вторгнення РФ в Україну та неможливість футболістів завчасно підготуватися до цього поєдинки були перенесені на квітень.

Першим суперником України стала збірна Косово. Він закінчився для команди переможним результатом.

Стартові 45 хвилин зустрічі пройшли за рівної гри між командами. На старті Україна U17 мала більше можливостей, щоб відкрити рахунок, проте натомість ледь не пропустила у відповідь: 16-річний Еріон Кейтазі влучив у каркас воріт юнацької збірної України.

І все ж вирішальні голи у матчі забили саме футболісти України U17. Спочатку Максим Деркач, який вийшов на заміну на 68-й хвилині, через сім хвилин асистував Дмитру Кремчаніну. А у компенсований час зустрічі Кремчанін віддав результативну передачу на партнера по юнацькій команді "Динамо" Олексія Гусєва, встановивши остаточний рахунок у матчі.

Євро-2022 (U17). Еліт-раунд, група 6

Косово U17 - Україна U17 0:2

Голи: Кремчанін, 75, Гусєв, 90+1

Завдяки перемозі Україна U17 тимчасово очолила турнірну таблицю у відбірковій групі. Остаточно ситуація у групі за підсумками першого туру визначиться після поєдинку юнацьких команд Італії та Польщі.

Що далі

  • Субота, 23 квітня. Україна U17 - Польща U17.
  • До фінальної частини Євро-2022 пройдуть дві найкращі команди групи.
На початок