З російського App Store зник додаток TikTok

З російського App Store зник додаток TikTok

З російського App Store зник додаток TikTok
. techcrunch.com

З російського магазину App Store зник додаток китайської соціальної мережі TikTok.

Як повідомляють "РИА Новости", додаток неможливо знайти при пошуку в App Store, при цьому він ще доступний для завантаження в Google Play.

На початку березня TikTok призупинив прямі ефіри та розповсюдження нового контенту через схвалений в Росії закон про "фейки"На початку березня 2022 року Держдума РФ одноголосно ухвалила законопроєкт про "фейки".Він запровадив кримінальну відповідальність за поширення недостовірних відомостей про дії російських військових. Винним загрожує до трьох років колонії.. Керівництво китайської соцмережі повідомило, що заборона триватиме, допоки TikTok детально не перевірить його наслідки для безпеки користувачів. Також у компанії наголосили, що продовжать слідкувати за подіями в Україні, щоб вирішити, чи дозволити росіянам знову користуватися соцмережею.

Війна. Усі останні новини

Що відомо

  • 18 квітня для користувачів мобільних пристроїв із Росії став недоступним стримінговий сервіс Spotify. Додаток зник як з AppStore, так і з Google Play.
  • Facebook й Instagram тимчасово дозволили користувачам "у деяких країнах" закликати до насильства проти російських військових, які вдерлися в Україну.
  • 14 березня компанія Meta, якій належить Facebook та Instagram, заборонила бажати смерті Путіну та розповсюджувати ненависницький контент про росіян.
  • Соцмережа Instagram заблокована у Росії з 14 березня рішенням "Роскомнадзора".
  • 4 березня "Роскомнадзор" заборонив в країні соцмережу Facebook.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 55. Текстовий онлайн

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок