В Ірпені ваговоз підірвався на міні, водій загинув

В Ірпені ваговоз підірвався на міні, водій загинув

В Ірпені ваговоз підірвався на міні, водій загинув
. З відкритих джерел

У мікрорайоні Стоянка в Ірпені, що на Київщині, вантажний автомобіль підірвався на міні, внаслідок чого загинув водій. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин у своєму Telegram-каналі.

За його словами, особу водія, а також те, звідки він їхав, наразі встановлюють. Маркушин закликав не поспішати їхати в Ірпінь, оскільки сапери ще не встигли розмінувати всі райони.

Як повідомив 19 квітня голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, з моменту звільнення Київщини від російських окупантів надзвичайники та військові знешкодили понад 16,5 тисячі вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: На Київщині виявили понад 1000 загиблих унаслідок агресії РФ — поліція

Що відомо

  • За підрахунками експертів та кошторисників, для відновлення знищеного або пошкодженого житлового фонду Ірпеня знадобиться близько 850 мільйонів доларів, а для відновлення знищеної міської інфраструктури близько 150 мільйонів доларів, повідомив мер міста Олександр Маркушин.
  • Після завершення бойових дій в Україні для того, щоб розмінувати територію країни, знадобиться кілька років, заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. У найближчі тижні українські вибухотехніки очікують підмогу зі США, Європи та Канади.

Читайте також

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок