"Добрий вечір, ми з України". "Укрпошта" планує випустити нові марки про війну — Смілянський

"Добрий вечір, ми з України". "Укрпошта" планує випустити нові марки про війну — Смілянський

"Добрий вечір, ми з України". "Укрпошта" планує випустити нові марки про війну — Смілянський
. Фото: Укрінформ

"Укрпошта" готує випуск нових марок, присвячених війні України з Росією. Про це, коментуючи великий попит на марку про російський воєнний корабель, розповів під час телемарафону гендиректор поштового оператора Ігор Смілянський.

За словами Смілянського, компанія має багато нових ідей. Марки можуть присвятити героям України, а також містам-героям. Є, зокрема, ескізи марок з Путіним.

“Є меми вже "Добрий вечір, ми з України" або "Слава героям". Є ескізи з Кремлем дуже потужні. Є навіть ескізи з очільником Кремля. Я думаю, що з очільником Кремля — це вже буде остання марка серії, щоб закрити тему", — розповів Смілянський.

Щодо ескізу нової марки “Укрпошта” планує провести онлайн-голосування, додав він.

Що відомо

  • За 5 днів "Укрпошта" продала пів мільйона марок з російським кораблем. Тираж складав 1 мільйон примірників, і додруковувати його не планують.
  • У Києві біля Головпоштамту у понеділок, 18 квітня, за марками вишикувалася довжелезна черга, передають журналісти Суспільного. Як розповіла киянка Катерина, вона прийшла о 10-тій ранку і на момент спілкування з журналістами Суспільного провела у черзі вже понад 3 години.
  • "Укрпошта" ввела марку про російський воєнний корабель в обіг з 12 квітня з 16:30. Всеукраїнський конкурс на найкращий ескіз до цієї поштової марки був оглошений 1 березня. Автор ескізу-переможця Борис Грох жив у Криму. У 2014 році переїхав до Києва, а пізніше до Львова. За роботи голосували у соцмережах Facebook та Instagram. За його картину віддали понад 1700 голосів. Всього голосували 8000 людей.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 54. Текстовий онлайн

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок