В Ізюмському районі окупанти обстріляли дві автівки — поліція

В Ізюмському районі окупанти обстріляли дві автівки — поліція

В Ізюмському районі окупанти обстріляли дві автівки — поліція
. Фото Associated Press

Російські військові в Ізюмському районі 16 квітня обстріляли дві автівки, які намагалися евакуюватися. Одна людина внаслідок обстрілу загинула.

В одній з машин перебувала дитина та п’ятеро дорослих. Про це 17 квітня написав керівник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов у Facebook.

"Маму та бабусю дитини було поранено. Маму доставили до Сахновщинської центральної районної лікарні, бабуся, на жаль, від отриманих поранень померла. Безмежний гнів на загарбників та нескінченний біль за українців… Вони за все будуть відповідати. За кожну краплю нашої крові та наших сліз", — написав Болвінов.

Що відомо

  • За даними міського голови Ізюма Валерія Марченка, з 15 березня місто повністю заблоковане з усіх сторін російськими окупаційними військами. Гуманітарних коридорів, щоб вивезти ізюмчан, окупанти українській стороні не погоджують. Евакуювати частину людей вдалося у середині березня.
  • 4 квітня у Генштабі ЗСУ повідомили, що жителів тимчасово окупованого Росією Ізюма почали примусово вивозити на територію РФ.

Читайте також

202 дитини загинули через збройну агресію РФ в Україні — ювенальні прокурори

На початок