Росія готує населення до поразки у цій війні — Арестович

Росія готує населення до поразки у цій війні — Арестович

Росія готує населення до поразки у цій війні — Арестович
. Фото: Офіс президента України

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Росія вже програла війну проти України, зараз там вирішують, як підготувати до цього факту населення.

Про це він сказав в інтерв'ю Марку Фейгіну.

"На другий день після затоплення крейсера "Москва", тобто, на 51-ту добу російського вторгнення в Україну ми можемо говорити, що війну Росія програла. Питання зараз в оформленні поразки – сказав Арестович

Він припускає, що росіян будуть переконувати в тому, що РФ нібито вирішила не змагатися з НАТО, щоб не доводити до ядерної війни.

За спостереженнями радника глави ОП, командування знову знизило досягнення цілей "спецоперації в Україні" – це відбувається після кожного провалу росіян.

Війна — усі останні новини

Що відомо

  • Україна вже 52 день протистоїть військовій навалі РФ. За даними Генштабу, Росія намагається перейти до наступу на Донбасі, але ситуація, що склалася з комплектуванням бойових підрозділів, є критичною. Через брак людських ресурсів у РФ планують почати мобілізацію на національному рівні. ЗСУ продовжують стримувати військову агресію та нищать техніку росіян.
  • Протягом 15 квітня Збройні сили України збили сім цілей російських військ: літак, вертоліт, три безпілотники та дві крилаті ракети. Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ на своїй Facebook-сторінці.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 52. Текстовий онлайн

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок