У Чернігові почали розбирати завали стадіону імені Гагаріна

У Чернігові почали розбирати завали стадіону імені Гагаріна

У Чернігові почали розбирати завали стадіону імені Гагаріна
.

Близько сотні містян сьогодні прийшли розбирати завали розбомбленого стадіону імені Гагаріна у Чернігові. Відеозвернення з проханням про допомогу опублікував напередодні директор стадіону Андрій Волков.

"Я хочу сьогодні звернутися до усіх небайдужих нашого міста, нашого стадіону. До тих, хто коли-небудь був пов’язаний футбольними, легкоатлетичними, важкоатлетичними, боксерськими зв’язками з нашим стадіоном. Хочу повідомити – починаючи від завтра ми починаємо велике прибирання нашого стадіону. І дуже хочу попросити у вас допомоги", - сказав Андрій Волков.

За словами Волкова, окрім майже сотні небайдужих містян на стадіоні працювали й 40 рятувальників.

Як повідомив директор стадіону, він був вражений такою підтримкою від міста. За його словами сьогодні вони зробили велику частину роботу на стадіоні – розчистили проїзд для важкої техніки. Завтра з 10 ранку Андрій Волков запрошує чоловіків – потрібно буде перенести важкі спортивні конструкції. Допомога жінок поки не потрібна. Далі завалені трибуни та підтрибунні приміщення стадіону будуть розбирати рятувальники.

Нагадаємо, стадіон Гагаріна у Чернігові російська авіація розбомбила вночі, 11 березня, пошкоджень зазнала і бібліотека неподалік.

Читайте також:

На дорозі до Чернігова будують тимчасову переправу

На початок