Сарненську ЦРЛ охоронятиме поліція і Нацгвардія

Сарненську ЦРЛ охоронятиме поліція і Нацгвардія

Сарненську ЦРЛ охоронятиме поліція і Нацгвардія
.

Нацгвардійці разом з працівниками поліції цілодобово охоронятимуть Сарненську районну лікарню, повідомила пресофіцерка військової частини 3002 Нацгвардії Аліна Новікова. Вони патрулюватимуть територію, щоб попередити будь-які правопорушення.

Нагадаємо, у дев'ятьох пацієнтів цієї лікарні підтвердили коронавірус. Вік інфікованих від 44-х до 76-ти років, літня жінка померла. Як розповів головний лікар Сарненської районної лікарні Василь Іванюк, четверо з дев'яти інфікованих поступили вчора. Також вчора у заклад привезли швидкі тести на COVID-19, після чого і було обстежено пацієнтів.

Також, як запевнив Василь Іванюк, в медзакладі готові до масового поступлення хворих на коронавірус.

Знаємо, що будуть поступати, ми зробили карантин для лікарні, внутрішній так би мовити, і перепрофілювали відділення під масові поступлення таких людей. Тобто, на сьогоднішній день ми можемо приймати, ми тільки один пологовий будинок локалізували, туди перевели хірургічну службу для надання ургентних оперативних втручань, а терапевтичні корпуси і хірургічний корпус, – там де знаходиться саме реанімаційне відділення, – спрямували саме на ці потреби . Тобто у нас усе під контролем.

Авторки: Тетяна Климчук, Ольга Татаренко

На початок