"Геть з України, москаль некрасівий": Jerry Heil заспівала про Зеленського, Кіма, Арестовича та ЗСУ

"Геть з України, москаль некрасівий": Jerry Heil заспівала про Зеленського, Кіма, Арестовича та ЗСУ

"Геть з України, москаль некрасівий": Jerry Heil заспівала про Зеленського, Кіма, Арестовича та ЗСУ
.

Українська співачка Jerry Heil презентувала новий трек — виконавиця надихнулася фрагментом з виступу Вєрки Сердючки, де та співає: "Геть з України, москаль некрасівий".

Цей виступ Сердючки став вірусним після початку повномасштабного вторгнення Росії до України, тому Jerry Heil вирішила реалізувати давню мрію та випустити трек Jerry Heil feat. Вєрка Сердючка.

В описі до відео співачка написала:

"Трек з назвою ''Jerry Heil feat. ВІРКА СЕРДЮЧКА'' завжди був моєю мрією, але й подумати не могла, що створю це під час війни! Відео "Геть з України, москаль некрасівий" матері українського стендапу Вірки Сердючки надихнуло мене взяти цей фрагмент за семпл і створити пісню на славу сучасним козакам: Зеленському, Кіму та Арестовичу і, звісно ж, народу України!"

"Хто не шейрить, той москаль!", — додала Jerry Heil.

У пісні згадуються найбільш медійні нині особи — президент Володимир Зеленський, губернатор Миколаївської ОДА Віталій Кім, радник глави ОПУ Олексій Арестович і воїни зі Збройних сил України.

У тексті виконавиця згадує не лише конкретні імена, а й історії, які набули чи не найбільшого розголосу – як роми вкрали в окупантів танк і як жінка з балкона збила ворожий дрон за допомогою банки з огірками.

Співачка зазначила, що Instagram вже тричі заблокував ролик на її сторінці: "Цього разу я вирізала фрагмент, де немає слова "москаль".

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок