У селі на Івано-Франківщині внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Що про це відомо

У селі на Івано-Франківщині внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Що про це відомо

У селі на Івано-Франківщині внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Що про це відомо
. Фото: Facebook/Держслужба з надзвичайних ситуацій в області

2 квітня, приблизно опівдні, у селі Пасічна Надвірнянського району водій автомобілем ВАЗ-21099 збив жінку, яка стояла на зупинці. Опісля авто перекинулося у кювет. Водія та жінку ушпиталили до лікарні. Про це Суспільному розповіла прессекретарка Нацполіції області Анна Сосяк.

З її слів, водій їхав у напрямку Надвірної. Через перевищення швидкості автомобіль занесло на узбіччя.

"Авто збило жінку, яка стояла на зупинці, і після цього перекинулося у кювет", — сказала Анна Сосяк.

На Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області повідомили, що рятувальники, які приїхали на місце аварії, змили паливо з проїзної частини дороги та від’єднали клеми акумуляторної батареї, щоб запобігти загорянню автівки.

Травмованих водія та жінку "швидкою" відвезли у Надвірнянську центральну районну лікарню. Заступник генерального директора медзакладу Іван Меланюк у коментарі Суспільному сказав, що пацієнти перебувають у стані середньої важкості, зараз лікарі обстежують їх.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок