У Кропивницькому маршрутка зіштовхнулась з двома автомобілями

У Кропивницькому маршрутка зіштовхнулась з двома автомобілями

У Кропивницькому маршрутка зіштовхнулась з двома автомобілями
. Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому маршрутка №55 зіштовхнулась з двома автомобілями. Це сталось в мікрорайоні Балашівка. Водієві стало зле, сказав слідчий Роман Ляшонок.

Власник однієї з машин Віталій Гасаненко розповів, що на момент аварії автомобіль був припаркований: "Я був в будинку, вийшов, мою машину розбили. Все, що зроблено з заліза, все можна зробити. Людське життя – оце найголовніше, травмованих немає – це добре".

Інформацію про аварію отримали о 13:00, розповів слідчий. "На момент зіткнення в салоні було десять людей. Водій допустив зіткнення з двома автомобілями та потім зіткнувся з деревом. На даний момент проводиться перевірка і тоді буде зрозуміло, за якою статтею буде кваліфіковано. Залежить від тілесних ушкоджень, які отримали люди".

В аварії травмувались п’ять пасажирів та водій маршрутки, сказав директор центру екстреної меддопомоги Олександр Ярошенко: "Зі слів водія, він втратив свідомість. Йому була запропонована госпіталізація, він відмовився. Попередньо, в нього був стан після приступу епілепсії. Всіх інших ми госпіталізували в обласну лікарню, у двох струс головного мозку і під питанням перелом гомілки в третьої людини. Двом було надано допомогу та запропонували госпіталізацію – вони відмовились".

Зі слів головної лікарки обласної лікарні Лариси Андреєвої, трьох травмованих обстежили, дали рекомендації та відпустили додому.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок