Міжнародний концерт на підтримку України Save Ukraine: де дивитися, які зірки візьмуть участь

Міжнародний концерт на підтримку України Save Ukraine: де дивитися, які зірки візьмуть участь

Міжнародний концерт на підтримку України Save Ukraine: де дивитися, які зірки візьмуть участь
. Фото: Picjumbo

27 березня о 17:30 за польським часом (о 18:30 по Києву) на базі телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar.

Про це під час брифінгу у Медіацентрі "Україна" повідомили співорганізатори марафону Павло Немерюк та Влад Яремчук.

  • Серед запрошених гостей Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Craig David й інші.
  • Серед українських зірок участь підтвердили Даха Браха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona.
  • Ведучими заходу будуть Тімур Мірошніченко та Маша Єфросініна.

Благодійний концерт триватиме дві години. Марафон транслюватимуть телеканали щонайменше 20 країн з усього світу. Також трансляцію поширюватимуть на  стрімінгових платформах та акаунтах відомих діячів у соцмережах.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон "Єдині новини".

Крім того, в різних містах світу працюватимуть фан-зони, де всі охочі зможуть долучитись до перегляду. Під час благодійного концерту організатори збиратимуть кошти на гуманітарну допомогу українцям, що постраждали від російсько-української війни. За допомогою QR-коду усі глядачі зможуть переказати кошти на офіційний гуманітарний рахунок Національного Банку України.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar разом організовують компанія 1+1 media, команда фестивалю Atlas за підтримки мобільного оператора Київстар, Міністерства культури, Міністерства закордонних справ, та Міністерства соціальної політики.

"Задача цього марафону – об’єднати якомога більше країн всього світу та показати, що в Україні триває війна. Ми маємо донести всім, що це проблема не тільки нашої країни", – зазначають організатори марафону.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас.

На початок