На Херсонщині окупанти викрали двох людей, які охороняли порядок в Голій Пристані - міський голова

На Херсонщині окупанти викрали двох людей, які охороняли порядок в Голій Пристані - міський голова

На Херсонщині окупанти викрали двох людей, які охороняли порядок в Голій Пристані - міський голова
. Фото: Фокус

20 березня на Скадовському перехресті на Херсонщині окупанти викрали двох людей, які в Голопристанській громаді охороняли порядок.

Про це повідомив Голопристанський міський голова Олександр Бабич на сторінці у Facebook.

"На Скадовському перехресті під'їхав автомобіль, маркований "Z", поставили питання людям, які на території нашої громади охороняли громадський порядок. Питання - що вони там роблять? Звинувачували їх у тому, начебто вони там слідкують за якимись колонами. Але це - безпідставно та не логічно. І двох чоловіків забрали із собою. Нікого не застрелили, не вбили. Це їхня тактика така, якщо хочете, терористична тактика. Так що зберігайте спокій. Журналіста з Нової Каховки Олега Батурина вже випустили. Ці хлопці нічого поганого не зробили. Вони чесно охороняли сон нашої громади. Ми цю інформацію вже подали офіційно на рівні держави, що викрадено двох чоловіків. Прізвища назвали. Тому я думаю, що вони швидко з'являться. Зберігайте спокій. Дякую усім, хто охороняє громадський порядок", - сказав Бабич.

Що відомо:

  • Понад двадцять днів російські війська на Херсонщині. Вони "господарюють" в населених пунктах, залякують місцевих жителів, проводять обшуки, мародерствують, викрадають людей.
  • Херсон, в який 1 березня зайшли окупанти, так і залишається в облозі. Машини з продуктами та ліками до Херсона не пускають.
  • Прибічники окупантів намагаються дезінформувати жителів Херсонщини. Вони проводять мітинги, роздають "допомогу" з російського гумконвоя, створюють фейковий комітет з порятунку Херсона.
  • 16 березня військові РФ затримали секретаря Новокаховської міськради Дмитра Васильєва. Окупанти його утримують у підвалі будівлі поліції міста Нова Каховка.

Читайте також:

  • У Херсоні зник громадський діяч Максим Негров
  • Олег Батурін - на волі: російські військові відпустили каховського журналіста
  • Російські військові тримали добу в заручниках старосту села на Херсонщині
  • Дві доби під арештом: у Новій Каховці російські військові затримали секретаря міськради
  • На Херсонщині зник місцевий житель - Олешківський міський голова
  • На Херсонщині зник активіст з Нової Каховки Сергій Цигіпа

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок