Гумконвой з продуктами не дістався Малої Рогані на Харківщині — голова Роганської ОТГ

Гумконвой з продуктами не дістався Малої Рогані на Харківщині — голова Роганської ОТГ

Гумконвой з продуктами не дістався Малої Рогані на Харківщині — голова Роганської ОТГ
. facebook.com/artur.tovmasiian

Гуманітарний конвой, який 20 березня мав дістатися до села Мала Рогань під Харковом, зміг доїхати лише до селища Рогань.

Про це Суспільному розказала голова Роганської ОТГ Марія Черненко.

"Приїхали харчові продукти. Це крупи, консерви, хліб — все те, що потрібно саме нашій громаді зараз. Ми з 25 лютого без світла, і деякі частини громади без газу, тому з приготуванням їжі, з постачанням дуже складно", — розповіла Черненко.

У Рогані розвантажили також ті продукти, які призначалися для селища Мала Рогань Вільхівської громади.

"Централізований підвіз з нашого боку неможливий. Тому що проїзд обстрілюється, і ніякий вантаж туди не потрапляє", — пояснила голова Роганської громади.

За її словами, у населених пунктах громади склалася різна ситуація: найгіршою вона є у селищі Рогань, у Докучаєвському та Хролях — трохи краще.

"У нас різна інтенсивність обстрілів. Рогань отримала більше ушкоджень і інфраструктури, і будинків мешканців. Вчора в нас було три пожежі. Під час пожежі згорів чоловік, коли були інтенсивні обстріли. Сьогодні також були обстріли, одна пожежа, без жертв", — сказала Черненко.

Що відомо

  • 20 березня з Харкова до Вовчанська, Рогані та Малої Рогані мали відправити продукти та медикаменти. Вдень віцепрем’єрка Ірина Верещук повідомила про ознаки підготовки росіян до захоплення гуманітарної колони з мінуванням шляху до Малої Данилівки Дергачівського району

Суспільне Харків збирає усю оперативну інформацію про ситуацію у місті та регіоні. Посилання на наш Telegram-канал, яке можна поширити https://t.me/suspilnekharkiv

На початок