Продуктові пакети самотнім рівнянам доставлять додому

Продуктові пакети самотнім рівнянам доставлять додому

Продуктові пакети самотнім рівнянам доставлять додому
.

1200 продуктових пакетів закуплять за кошти міського бюджету і роздадуть самотнім літнім рівнянам, яких обслуговує міський територіальний центр соціального обслуговування і надання соцпослуг.

Про це повідомила заступниця начальника управління праці та соціального захисту населення Рівного Олена Петрик. І додала, що терцентр на час карантину працює, але з обмеженнями. Зокрема, стан здоров'я одиноких літніх рівнян і те, як вони дотримуються умов карантину, контролюють телефоном.

А соціальні робітники продовжують надавати послуги догляду вдома. Зокрема, доставляють продукти, ліки, а відтепер і засоби захисту. Загалом в Рівному на соціальному обслуговуванні в територіальному центрі перебуває 1200 осіб літнього віку.

Заступниця начальника управління праці та соцзахисту населення Рівного Олена Петрик:

– Усім їм за рахунок коштів міського бюджету будуть придбані продуктові пакети, і соціальні робітники доставлять ці пакети з тим, щоб дати перші необхідні продукти для наших підопічних. Це – 199 тисяч, які були передбачені в нас на виконання комплексної міської соціальної програми "Турбота". Просто вони були у нас розподілені протягом року. А наразі ми в перших числах квітня зробимо придбання і доставку.

Олена Петрик також поінформувала, що міський центр для осіб та дітей з порушеннями опорно-рухового апарату "Крок" на час карантину призупинив надання комплексних реабілітаційних послуг. Але його фахівці при потребі консультують у телефонному режимі. Стаціонарні і мобільний номери центру "Крок" – 26-05-79, 62-07-29, (076) 475-47-50

Авторка: Валентина Гордич

На початок