Двох загиблих на війні бійців поховали на Хмельниччині

Двох загиблих на війні бійців поховали на Хмельниччині

Двох загиблих на війні бійців поховали на Хмельниччині
. Фото: Суспільне Поділля

Сьогодні, 14 березня, в Хмельницькому попрощались із бійцем Вадимом Положаєм, 1996 року народження. Його поранили 27 лютого 2022 року в боях за Миколаїв. Помер військовий 10 березня. Прощання відбувалось в Хмельницькій міській ритуальній службі

Колишній класний керівник Вадима Положая, Людмила Ткачук, каже: "Ми пам’ятаємо його світлим, чемним, завжди слухняним, життєрадісним, веселим. Бачились в місті, перетинались. Він розповідав, що в нього все гаразд, його мрії збуваються, він буде в небі".

Вадим Положай навчався в Харківському національному університеті Повітряних Сил, мріяв стати льотчиком. Від початку російського вторгнення в Україну це восьмий військовий з Хмельницького, який загинув, захищаючи нашу державу, каже Хмельницький міський голова Олександр Симчишин: "Назар Кравчук, Анатолій Буяр, Євген Будзихівський, Дмитро Цвітун, Ігор Драч, Сергій Вівдич, Юрій Цвітков і вже восьмий – Вадим Положай".

Також у Волочиську сьогодні, 14 березня, провели в останню путь військового Сергія Чеховського, який загинув внаслідок важкого поранення 8 березня.

На початок